RaiRai Company © Salla Seeslahti
RaiRai Company © Salla Seeslahti

Bändi

Pohjois-Karjalasta ponnistanut bilebändi on viisihenkinen. Bändi on kasattu musiikin ammattilaisista, joilla on vankka kokemus monenmoisista kekkereistä. Emme halua tituleerata itseämme pelkäksi bilebändiksi, sillä ohjelmistostamme löytyy paljon muutakin, kuin perinteistä "bilebändimusiikkia". Laadukkaan musiikin lisäksi meille on erittäin tärkeää luoda show, joka saa varmasti jäykimmänkin jengin joraamaan. Meistä voi sanoa, että me elämme musiikkia ja se myös kuuluu, sekä näkyy ulospäin! 

Janne Keinonen - Laulu
Martti Orre - Koskettimet, laulu
Juho Prokki - Basso, laulu
Jere Kekäle - Kitara
Taija Veijonmaa - Rummut

Kvartetti

Yksi erikoisuuksistamme on akustinen kvartetti. Olemme erittäin hyvä vaihtoehto, jos etsinnässä on bilebändi, mutta tila on pieni, tai muuten bändin kannalta hankala. Mahdumme pieneen tilaan, sekä olemme hyvin volumeystävällisiä, mutta bilemeininkiä tästä jengistä ei silti puutu. Kvartetti kokoonpanoon kuuluu laulun lisäksi kaksi akustista kitaraa, tai akustinen kitara ja piano, sekä Loota-percussio, joka antaa kokonaisuudelle hyvän säväyksen. Pääset kuulemaan ääninäytettä kvartetista täältä ->

RaiRai Trio © Salla Seeslahti
RaiRai Trio © Salla Seeslahti

Trio

Pienin muttei vähäisin kokoonpanomme on akustinen trio. Trio sopii lyhyempiin pyrähdyksiin esim. 30min tai 45min, joten tätä kokoonpanoa voit kysyä myös päivälle, joka meillä on jo varattuna. Trio sopii myös hyvin esim. häätanssin esittämiseen, tunnelmalliseksi väliohjelmaksi tai lyhyeksi liveohjelmaksi vaikkapa ennen Dj.tä. Kahden akustisen kitaran ja laulun myötä trio tuo tunnelmaa mihin tahansa tilaisuuteen!