RaiRai Company © Salla Seeslahti
RaiRai Company © Salla Seeslahti

Bändi

Pohjois-Karjalasta ponnistanut bilebändi on viisihenkinen. Hoidamme keikat ammattitaitoisella otteella, sekä hyvällä energialla, joka ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Pystymme toteuttamaan mm. perinteisiä lava/tanssikappaleita, kasaria, ysäriä, suomipoppia ja -rockia, sekä uudempaa biletykitystä. Tämä kokoonpano on loistava valinta juhlaan kuin juhlaan! Koko bändi on myös mahdollista saada tilattua esim. akustisena, kysy lisää!

Janne Keinonen - Laulu
Martti Orre - Koskettimet, laulu
Juho Prokki - Basso, laulu
Jere Kekäle - Kitara
Taija Veijonmaa - Rummut

Kvartetti

Yksi erikoisuuksistamme on akustinen kvartetti. Olemme erittäin hyvä vaihtoehto, jos etsinnässä on bilebändi, mutta tila on pieni, tai muuten bändin kannalta hankala. Mahdumme pieneen tilaan, sekä olemme hyvin volumeystävällisiä, mutta bilemeininkiä tästä jengistä ei silti puutu. Mahtavat kemut on taattu ja yhteislaulu raikaa! Kvartetti kokoonpanoon kuuluu laulun lisäksi kaksi akustista kitaraa, sekä Loota-percussio, joka antaa kokonaisuudelle hyvän säväyksen. Pääset kuulemaan ääninäytettä kvartetista täältä ->

RaiRai Trio © Salla Seeslahti
RaiRai Trio © Salla Seeslahti

Trio

Pienin muttei vähäisin kokoonpanomme on akustinen trio. Trio on oiva valinta, jos soittotila on erittäin pieni, tai jos budjettinne ei riitä esim. koko bändiin. Kahden akustisen kitaran ja laulun myötä trio tuo varmaa tunnelmaa, menoa ja meininkiä mihin tahansa tilaisuuteen! Triolla olemme soittaneet niin häissä, kuin olohuoneissakin!