USEIN KYSYTTYÄ!

Mitä pakettiin sisältyy?

Sovittujen settien (yleensä 2-3) lisäksi hintamme sisältävät matkakulut, sekä halutessanne häätanssin toteuttamisen. Lisäksi tuomme mukanamme laadukkaan esitystekniikan, johon sisältyy valot, äänentoisto, sekä halutessanne myös savukone. Laitteistoamme voi käyttää tarvittaessa puheisiin yms. päivän aikana. Hinnat määräytyvät kokoonpanon, settien määrän, ja keikkapaikan sijainnin mukaan. Kysy tarjousta!

Lisäpalvelut

Meiltä on mahdollista tilata kappale esimerkiksi vihkitilaisuuteen (laulu/kitara/piano) tai taustamusiikkia ruokailun ajaksi. Joensuun lähialueilla voimme myös vuokrata laitteistoa loppuillan bileisiin (haemme laitteiston seuraavana päivänä). 

Voimmeko päättää soitettavat kappaleet?

Parhaat bileet saadaan aikaiseksi, kun jätätte lopullisten settilistojen kasaamisen meidän huoleksemme. Olemme vuosien varrella oppineet mitkä kappaleet toimivat parhaiten missäkin tilanteessa. Tilaajan kanssa sovitaan ennen keikkaa raameista, kuten minkä tyylistä musiikkia halutaan kuulla illan aikana (bile, rock, iskelmä?), halutaanko alkuun valsseja/tanssimusiikkia jne. Ohjelmistostamme voi kuitenkin halutessaan valita muutamia suosikki/inhokkibiisejä. Toteutamme myös häätanssin!

Roudaus ja soundcheck

Meillä menee roudaukseen ja soundcheckiin n. 60-90min. Voimme tulla kasaamaan tavaramme jo ennen vieraiden saapumista, tai noin 2h ennen soittomme aloitusta.

Taukotila

Keikkapaikan ollessa kauempana, olisimme kiitollisia pienestä taukotilasta, jossa voimme hengähtää ennen soittomme alkua. Syömme myös mielellämme lämpimän ruoan, mikäli se on mahdollista.

Tilantarve/laitteisto

Tilaa tarvitsemme vähintään 3x4m. Tuomme mukanamme valot, äänentoiston, sekä halutessanne savukoneen. Äänentoistolaitteistomme on laadukas ja tehokas, joten saamme varmasti täytettyä isommatkin lavat. Pystymme kuitenkin tarvittaessa soittamaan myöskin pienemmällä volumella. 

Peruutusehdot ja varausmaksu

Varausmaksua meillä ei ole käytössä. Tilaajalla on oikeus perua sopimuksemme veloituksetta 60 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Alle 60 vuorokautta tilaisuudesta/keikasta peruuttamisesta laskutamme 50 % alkuperäisestä hinnasta. Alle 14 vuorokautta peruuttamisesta laskutamme alkuperäisen hinnan kokonaisuudessaan. Sairaus/onnettomuus yms. tapauksissa tilaajalla ei ole korvausvelvotetta.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, niin vastaamme mielellämme kysymyksiin!