INFO

Mitä pakettiin sisältyy?

Sovittujen settien lisäksi hintamme sisältävät muutaman toivekappaleen, matkakulut, sekä halutessanne häätanssin toteuttamisen. Lisäksi tuomme mukanamme laadukkaan esitystekniikan, johon sisältyy valot, äänentoisto, sekä halutessanne myös savukone. Kysy tarjousta!

Lisäpalvelut?

Meiltä on mahdollista tilata myös kappale esimerkiksi vihkitilaisuuteen tai taustamusiikkia ruokailun ajaksi. Myös äänentoistoa ja valoja on mahdollista vuokrata juhlien ajaksi. Kalustomme sisältää langattoman mikrofonin, sekä helppokäyttöisen mikserin musiikin toistamista varten. Kysy lisää!

Roudaus ja soundcheck?

Meillä menee roudaukseen ja soundcheckiin 60-90min. Voimme tulla kasaamaan tavaramme jo ennen vieraiden saapumista, tai noin 2h ennen soittomme aloitusta. Keikkapaikan ollessa kauempana, olisimme kiitollisia mikäli varaisitte meille pienen taukotilan. Ilmoitathan etukäteen mikäli tämä ei onnistu.

 Laitteisto

Tuomme mukanamme valot, äänentoiston, sekä halutessanne savukoneen. Äänentoistolaitteistomme on laadukas ja tehokas, joten saamme varmasti täytettyä isommatkin lavat. Pystymme kuitenkin tarvittaessa soittamaan myöskin hyvin pienellä volumella. 

Paljonko tarvitsemme tilaa?

Tavaramäärämme voi näyttää hurjalta, mutta menemme tarvittaessa pieneenkin tilaan. Tilan koosta olisi hyvä kertoa tai lähettää vaikka kuva etukäteen, jotta osaamme varautua. Jos tila on kuitenkin erittäin pieni suosittelemme pienempää kokoonpanoa.

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan ota rohkeasti yhteyttä. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!