USEIN KYSYTTYÄ!

Millä alueella keikkailette? 

Vaikka bändi onkin Pohjois-Karjalasta kotoisin, keikkailemme ympäri Suomea! 

Mitä pakettiin sisältyy?

Sovittujen settien (yleensä 2-3) lisäksi hintamme sisältävät matkakulut, sekä halutessanne häätanssin toteuttamisen. Lisäksi tuomme mukanamme laadukkaan esitystekniikan, johon sisältyy valot, äänentoisto, sekä halutessanne myös savukone. Laitteistoamme voi käyttää päivän aikana puheisiin, tästä tulee kuitenkin kysyä etukäteen. Hinta määräytyy kokoonpanon, settien määrän, ja keikkapaikan sijainnin mukaan. Kysy tarjousta!

Lisäpalvelut

Meiltä on mahdollista tilata kappale esimerkiksi vihkitilaisuuteen (laulu/kitara/piano) tai taustamusiikkia ruokailun ajaksi. Joensuun lähialueilla voimme myös vuokrata laitteistoa loppuillan bileisiin (haemme laitteiston seuraavana päivänä).

Voimmeko päättää soitettavat kappaleet?

Tilaajan kanssa sovitaan ennen keikkaa raameista, kuten minkä tyylistä musiikkia halutaan kuulla illan aikana (bile, rock, iskelmä, valssit jne.). Suosittelemme jättämään lopullisten settilistojen kasaamisen meidän huoleksemme. Olemme ammattilaisia ja vuosien varrella oppineet miten saadaan parhaat bileet aikaiseksi!

Tilantarve ja laitteisto

Tilaa tarvitsemme mielellään ainakin 3x4m. Tuomme mukanamme valot, äänentoiston, sekä halutessanne savukoneen. Äänentoistolaitteistomme on laadukas ja tehokas, joten saamme varmasti täytettyä isommatkin lavat. Meiltä löytyy myös ammattitaitoa soittaa tarvittaessa pienemmällä volumella. Kuuntelemme teidän toiveitanne!

Taukotila ja ruokailu

Keikkapaikan ollessa kauempana, olisimme kiitollisia pienestä taukotilasta, jossa voimme hengähtää ennen soittomme alkua. Syömme myös mielellämme lämpimän ruoan, mikäli se on mahdollista meille järjestää.

Peruutusehdot ja varausmaksu

Varausmaksua meillä ei ole käytössä. Tilaajalla on oikeus perua sopimuksemme veloituksetta 60 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua. Alle 60 vuorokautta tilaisuudesta/keikasta peruuttamisesta laskutamme 50 % alkuperäisestä hinnasta. Alle 14 vuorokautta peruuttamisesta laskutamme alkuperäisen hinnan kokonaisuudessaan. Sairaus/onnettomuus yms. tapauksissa tilaajalla ei ole korvausvelvotetta.

Mikäli joku jäi vielä askarruttamaan, vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin!

Tuntui, että bändi aidosti haluaa meille ihanat juhlat! Morsian -24